Termeni si conditii

“BRIGHT HERE, BRIGHT NOW ”

Acest web site (numit in continuare “SITE”) este administrat de OPTICAL INVESTMENT GROUP S.A., cu sediul în Str. Amiral Horia Macelariu, Nr. 61-81, Corp B, Parter, Camera 4, Sector 1, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J40/1110150/2019, Cod unic de inregistrare 41476070, numit in continuare “OPTICAL INVESTMENT”/”Organizator”

Acceptarea acestor conditii constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic intre dvs. si Organizator. Acest acord este valabil incepand cu 21 iunie 2021, data de incepere a Tombolei. Acesti termeni si conditii se aplica tuturor persoanelor care doresc sa participe la Tombola organizata de Optical Network, prin intermediul site-ului: https://www.instantexperience.ro/

Asigurati-va ca cititi si intelegeti acesti termeni, inainte de a va inregistra ca participant la Tombola, deoarece veti fi obligati sa respectati termenii  in conditiile in care se va desfasura participarea la Tombola. Daca nu acceptati acesti termeni si conditii, nu puteti participa la Tombola organizata de Optical Investment – https://www.instantexperience.ro/.

Acesti Termeni si conditii se pot modifica fara notificarea, in orice fel a utilizatorilor, prin urmare, va recomandam sa consultati periodic “Termenii si Conditiile”.

DEFINITII

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

  • SITE: reprezinta SITE-ul apartinand Organizatorului, care se afla la adresa https://www.instantexperience.ro/, prin intermediul caruia participantul/utilizatorul poate afla mai multe date despre participare si se poate inscrie in calitate de participant la Tombola.
  • UTILIZATOR/PARTICIPANTUL: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, respectiv se inscrie la Tombola organizata, prin transmiterea unui e-mail in care sunt specificate: nume, prenume, numar de telefon, adresa de mail, orasul de unde a fost achizitionat produsul, magazinul si care a acceptat Termenii si Conditiile de utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inscriere.

Prin accesarea SITE-ului https://www.instantexperience.ro/  si inregistrarea bonului fiscal in vederea participarii la Tombola utilizatorii/participantii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare, precum si legislatia aplicabila. Utilizatorii sunt rugati sa citeasca cu atentie acesti Termenii si conditii de utilizare, precum si Politica de Confidentialitate, Politica de Utilizare Cookie si Regulamentul fac parte integranta din prezentele Termeni si Conditii.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului si inscrierea la Tombola supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

UTILIZATORI/PARTICIPANTI

Pentru a putea participa la Tombola prin intermediul SITE-ului, este necesar sa va inscrieti la sectiunea

Noi solicitam fiecarui participant inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste site-ul si se inscrie la Tombola. Nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de utilizatori/participantii inregistrati sunt actuale si corecte. Este responsabilitatea dumneavoastra sa va inregistrati ca participant la Tombola si sa furnizati informatii precise prin intermediul site-ului https://www.instantexperience.ro/. Participantul este unicul raspunzator de veridicitatea si corectitudinea informatiilor transmise prin inscrierea de a participa la Tombola organizata.

RECLAMATII

Orice reclamatie cu privire la modalitatea de inscriere, desfasurare sau tragere la sorti cu privire la Tombola va fi solutionata de Organizator in conformitate cu drepturile conferite participantului in conformitate cu dispozitiile Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, cu modificari si completari ulterioare.

Puteti transmite orice reclamatie/plangere/sugestie utilizand adresa de e-mail receptie@opticalinvestment.ro, prin contactarea telefonica la numarul 0372 651 760 (apelurile initiate la acest numar de telefon nu sunt inregistrate si au tarif normal), precum si transmiterea unei adrese in scris la adresa Organizatorului din: Bucuresti, str. Horia Macelariu nr. 61-81,parter, Sector 1.

CONFIDENTIALITATEA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Respectam confidentialitatea datelor clientilor/participantilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse, participarea la Tombola, in masura in care v-ati exprimat acordul in acest sens. Prelucrarea datelor personale se supune Politicii noastre de Confidentialitate, care face parte din prezentele Termeni si conditii si care este disponibila aici.

Prin utilizarea site-ului si inscrierea la Tombola sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate. Daca nu acceptati Politica de confidentialitate, nu puteti utiliza platforma si nu puteti participa la Tombola.

SECURITATE

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui participant, de a modifica continutul site-ului https://www.instantexperience.ro/ sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul https://www.instantexperience.ro/ , va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor pe care este gazduit site-ul https://www.instantexperience.ro/ si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Implementam masuri de securitate rezonabile care sunt adecvate pentru detectarea existentei virusilor. Cu toate acestea, trebuie sa aveti in vedere faptul ca masurile de securitate existente pentru sistemele informatice de pe internet nu sunt in totalitate fiabile si ca, prin urmare, nu putem garanta neexistenta unor virusi sau a oricaror alte elemente care ar putea cauza modificari ale sistemelor dvs. informatice sau ale datelor si fisierelor continute in sistemele dvs. Intotdeauna este recomandat utilizatorilor/participantilor sa foloseasca programe anti virus pentru continuturile pe care le descarca de pe internet.

Organizatorul  colecteaza si stocheaza in mod automat informatii in asa numitele inregistrari ale serverului, pe care browser-ul folosit de utilizator le transmite catre noi in mod automat. Aceste informatii stocate pot include:

  • Tipul si versiunea browser-ului folosit;
  • Tipul sistemului de operare folosit;
  • Referinta URL;
  • Hostname-ul sau dispozitivul de pe care s-a facut accesarea;
  • Data si ora la care serverul a primit informatiile.

Informatiile amintite mai sus nu pot face legatura cu o anumita persoana in mod individual. De asemenea, noi nu asociem datele colectate cu informatii din alte surse. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul de a revizui informatiile, ulterior, in cazul in care  o suspiciune de utilizare in mod ilegal sau fara drept este supusa atentiei noastre.

CONTACT

Intrebarile, comentariile si cererile referitoare la T&C trebuie adresate, in scris, catre adresa de e-mail receptie@opticalinvestment.ro sau printr-o adresa expediata la adresa Organizatorului din Bucuresti, Str. Amiral Horia Macelariu, Nr. 61-81, Parter, Sector 1.