Politica de confidentialitate

“INSTANT EXPERIENCE cu POLAROID”

 

INTRODUCERE

Prezenta Politica de Confidentialitate descrie categoriile datelor dvs. pe care le prelucram, modalitatea si scopurile in care le colectam, in ce situatii transferam si/sau dezvaluim date cu caracter personal si diversele drepturi si optiuni de care dispuneti in acest sens.

Va rugam sa consultati si Termenii si Conditiile noastre disponibile la adresa receptie@opticalnetwork.ro sau aici Termeni si Conditii  si Politica Cookie detaliata in acestea, in care se explica folosirea cookie-uri  lor/altor dispozitive de localizare web prin intermediul platformei noastre.   In mod normal, website-ul poate fi utilizat fara introducerea de date cu caracter personal. Cand date cu caracter personal  sunt colectate pe site (precum: nume, prenume, adresa de e-mail, nr. bon fiscal, magazinul de achizitie, orasul), acestea sunt colectate intrucat persoana interesata furnizeaza aceste date in mod voluntar, in vederea participarii la Tombola.

Ca regula, Organizatorul  colecteaza si prelucreaza datele pe care utilizatorii site-ului sau participantii la Tombola aleg in mod liber sa le furnizeze.

Politica de confidentialitate  a Tombolei  se aplica oricarui participant/vizitator/utilizator al site-ului, precum si oricaror date cu caracter personal prelucrate de Organizator.

In masura in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate de catre Organizator va sfatuim sa nu ne accesati site-ul, sa nu va inscrieti la Tombola sau sa nu ne transmiteti, documente/informatii/mailuri care contin date cu caracter personal.

De asemenea, Organizatorul prelucreaza o serie de date cu caracter personal colectate pe parcursul desfasurarii Tombolei, precum: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, orasul in care s-a achizitionat produsul, magazinul.

CINE PRELUCREAZA DATELE DVS. CU CARACTER  PERSONAL

 

Operatorul datelor dvs. cu caracter personal este: OPTICAL NETWORK S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Amiral Horia Macelariu, Nr. 61-81, Corp B, Parter, Camera 7, Sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Municipiului Bucuresti cu nr. J40/17529/2004, Cod Unic de Inregistrare 16894187.

 

CE CATEGORII DE DATE PRELUCRAM 

Organizatorul colecteaza si prelucreaza doar datele cu caracter personal pe care utilizatorii/vizitatorii/participantii le pun la dispozitia Organizatorului, prin accesarea, vizitarea si participarea la Tombola a acestora. De asemenea, colectam informatii cu ajutorul modulelor cookie (“cookie-uri de sesiune” si “cookie-uri persistente”). Cookie-urile persistente nu sunt folosite pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor/vizitatorilor/participantilor la Tombola, ci  sunt folosite de catre admin pentru salvarea  postarilor  in editor.

De asemenea, este posibil ca terte parti, avand calitatea de furnizori de aplicatii, instrumente, widget-uri si plug-in-uri de pe site-ul nostru, sa foloseasca mijloace automate de colectare a datelor privind interactiunea dumneavoastra cu respectivele platforme. In aceasta situatie, datele sunt colectate prin intermediul modulului WordFence atunci cand detecteaza situatii care ar pune in pericol site-ul, datele sunt IP-ul si ora accesarii. De asemenea, prin intermediul modulului ContactForm7 se colecteaza datele furnizate in cadrul completarii formularului din pagina de tombola.

Site-ul nostru foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza web oferit de catre Google INC. (avand sediul in USA, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 940430. Google Analytics foloseste cookie-uri care sunt stocate pe dispozitivul utilizat de tine si care are ca scop analizarea utilizarii de catre tine a site-ului nostru, dar fara a te putea indentifica, ci numai in scop statistic. Aceasta informatie generata de catre cookie-ul respectiv este transmisa catre serverul Google si stocata.

Urmatoarele date pot fi prelucrate de catre Organizator: Urmatoarele tipuri de date cu caracter personal pot fi prelucrate de Organizator:

  • Nume, prenume,
  • Date de contact (cum ar fi numarul de telefon, adresa de e-mail, localitate),
  • Orasul din care a fost achizitionat produsul, magazinul,

 

CUM COLECTEAZA ORGANIZATORUL  DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Putem colecta date cu caracter personal cu privire la dvs. in anumite imprejurari, inclusiv:

·         In momentul in care navigati, solicitati informatii sau interactionati pe website-ul nostru

·         In momentul in care ne contactati, prin intermediul adresei de e-mail sau al numarului de telefon, paginii noastre de facebook https://www.facebook.com/Instant-Experience-400225350386538/ pentru a ne cere informatii si /sau detalii despre Tombola, respectiv formulati o reclamatie si/sau o sesizare.

·         In momentul in care va inscrieti pentru a participa la Tombola.

 

TEMEIURI JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice operatiune care reprezinta o prelucrare, conform legii, (cum ar fi, dar fara a se limita la colectare, stocare, inregistrare, structurare, adaptare sau modificare, extragere, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, distrugere) a datelor dvs. cu caracter personal va fi efectuata pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

  • Prelucrarea este necesara in vederea incheierii si/sau executarii unui contract cu dvs.;
  • Prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale;
  • Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale Organizatorului, cu exceptia cazurilor in care interesele sau drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza asupra acestor interese.

De asemenea, prelucrarea este necesara in vederea intrarii in posesie a premiului castigat de dvs.

IN CE SCOPURI VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Va putem folosi datele cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri:

  • Participarea la Tombola INSTANT EXPERIENCE cu POLAROID,
  • Oferirea unor informatii aditionale sau solutionarea unor reclamatii cu privire la Tombola organizata, respectarea obligatiilor noastre legale (cum ar fi obligatii de pastrare a evidentelor),
  • Analizarea si imbunatatirea serviciilor si comunicarilor noastre catre dvs.;
  • Protejarea securitatii, sistemele IT si de comunicare, platformele online, website-urile si celelalte sisteme;
  • In scopul monitorizarii si evaluarii conformitatii cu politicile si standardele noastre;
  • Intrarea in posesie a premiului castigat,
  • In orice scop aferent si/sau auxiliar oricarora dintre cele de mai sus sau orice alt scop pentru care datele dvs. cu caracter personal ne-au fost furnizate.

In cazul in care v-ati exprimat dorinta de a participa la Tombola organizata, va vom prelucra datele cu caracter personal, ale dvs. si/sau ale insotitorilor si in urmatoarele scopuri:

  • Comunicarea cu dvs. in cazul in care ati fost desemnat castigator, precum si preluarea datelor persoanelor care va insotesc in cazul in care premiul castigat consta intr-o excursie de tipul City Break,
  • In situatia in care ati fost desemnat castigator si nu vreti sa participati personal la excursia castigata prin tragere la sorti, prelucram datele personale ale persoanelor pe care le-ati desemnat sa participe in locul dvs.

Nu vom folosi datele dvs. cu caracter personal in luarea unor decizii automate care sa va afecteze sau sa creeze profiluri de orice fel.

Website-ul are dreptul de a transmite emailuri utilizatorilor sai. Acesta va transmite un mail imediat dupa inregistrarea pe website-ul la Tombola pentru a verifica adresa de e-mail, precum si sa transmita alte emailuri cu scopuri administrative/ operationale, astfel cum sunt: schimbari intervenite in Regulament, contactarea castigatorului in cazul in care este desemnat castigator si/sau mentinerea sistemului.  Aceste mailuri vor fi transmise pe toata perioada de desfasurare a Tombolei.

Nu vom folosi datele dvs. cu caracter personal in luarea unor decizii automate care sa va afecteze sau sa creeze alte profiluri decat cele descrise mai sus.

PARTAJAREA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL

Va putem partaja datele cu caracter personal in urmatoarele imprejurari:

·         Va putem partaja datele cu caracter personal cu instante de judecata, autoritati de aplicare a legii, autoritati de reglementare, notari publici sau avocati sau alte persoane daca se dovedeste necesar in mod just in vederea constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in justitie.

·

·         Putem folosi date cu caracter personal agregate si statistici in scopul monitorizarii folosirii website-ului Organizatorului.

De asemenea, va putem partaja datele cu caracter personal cu societatile din grupul Organizatorului (societati afiliate, detinute de aceeasi asociati sau aflate sub controlul comun al acestora), precum si  societatilor imputernicite – in principal prestatori de servicii din cadrul sau din afara (furnizori pentru diverse servicii, cum ar fi servicii administrare si gazduire site, servicii administrare, servicii de publicitate, agentiile de turism, companii de zbor, hoteluri si altele asemenea) in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, in numele nostru si doar in conformitate cu instructiunile noastre. Organizatorul  va pastra controlul asupra datelor dvs. cu caracter personal si va folosi masuri corespunzatoare de protectie, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea si securitatea datelor dvs. cu caracter personal in momentul solicitarii respectivilor prestatori de servicii;

De asemenea, Organizatorul  isi rezerva dreptul de a transfera datele dumneavoastra personale in cazul unor operatiuni de reorganizare si/sau transfer al patrimoniului sau parti ale patrimoniului catre terti cu respectarea prevederilor legale in vigoare referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele colectate prin plug-in-urile si widget-urile tertelor parti de pe site-uri cum ar fi datele colectate prin intermediul modulului de Securitate WordFence si datele din formularul de inscriere tombola prin intermediul modulului ContactForm7 sunt colectate prin intermediul plug-in-uri si widget-uri.

Altfel, va vom divulga datele cu caracter personal doar cand ne instruiti sau ne acordati permisiunea, cand ni se impune prin legea aplicabila sau reglementari sau cereri ale organelor judiciare sau oficiale sa procedam astfel, sau astfel cum se impune in vederea investigarii unor activitati frauduloase sau infractionale.

 

PASTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal pot fi pastrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal sau acelea alea contractorilor nostri. Am adoptat toate masurile ce se impun, atat cu privire la persoanele care intra in contact cu datele, spatiile in care sunt prelucrate datele, cat si cu privire la echipamentele tehnice utilizate in legatura cu prelucrarea datelor, pentru a ne asigura ca datele sunt prelucrate in siguranta, cu asigurarea confidentialitatii acestora si impiedicarea accesului neautorizat sau pierderii datelor.

 

ACTUALIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

In cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail sau daca doriti sa anulati paticiparea la Tombola organizata de catre Organizator, sau daca luati cunostinta de faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dvs., va rugam sa ne anuntati prin comunicarea unui e-mail la adresa receptie@opticalnetwork.ro

 

CAT TIMP PASTRAM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Organizatorul a implementat masuri tehnice si organizatorice pentru organizarea procesului si criteriilor prevazute pentru stergerea sau eliminarea datelor dvs. cu caracter personal.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi sterse sau eliminate atunci cand nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost primite sau atunci cand solicitati stergerea datelor, prin exercitarea dreptului de a fi uitat si Organizatorul  nu mai are obligatia legala de a continua sa stocheze datele respective. Cu toate acestea, vom pastra datele dvs. cu caracter personal atunci cand acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apararea de catre Organizator  a unui drept al dvs. sau al altei persoane in justitie, pana la finalul perioadei de retentie relevante sau pana la solutionarea respectivelor actiuni in instanta.

Cu exceptia cazului in care ne solicitati in mod expres sa stocam datele dvs. cu caracter personal pe termen mai lung sau a cazului in care datele cu caracter personal sunt necesare pentru apararea unui eventual drept in justitie fara perioada de pastrare, datele cu caracter personal vor fi sterse in termen de 3 ani de la  incheierea Tombolei.

In cazul in care din orice fel de motive nu doriti sa mai participati la Tombola, puteti trimite un mail la adresa receptie@opticalnetwork.ro, in acest caz datele dvs. nu vor mai fi prelucrate in vederea participarii la Tombola.

 

DREPTURILE DVS. IN LEGATURA CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sub rezerva anumitor conditii legale, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

 

1. Dreptul de a cere Organizatorului  accesul la aceste date. Aveti dreptul de a obtine de la Organizator  o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, aveti acces la datele respective si la urmatoarele informatii: ce date prelucram, in ce scop, daca acestea au fost divulgate tertilor si cui, precum si perioada de stocare a acestor date. Va vom reinforma, de asemenea, cu privire la drepturile pe care le aveti in ce priveste datele personale, drepturi detaliate in aceasta informare. Aveti dreptul de a primi gratuit o copie a datelor cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii. Pentru orice alte copii solicitate, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa.Puteti solicita comunicarea informatiilor de mai sus in format electronic, situatie in care datele vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat de noi in mod curent, cu exceptia cazului in care solicitati comunicarea acestora in alt format.

2. Dreptul de a cere Organizatorului  rectificarea datelor. Aveti dreptul de a obtine, fara intarzieri nejustificate rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

3. Dreptul de a cere Organizatorului  stergerea datelor. Aveti dreptul de a cere Organizatorului  stergerea datelor personale care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar Organizatorul  are obligatia de a sterge datele cu caracter personal care va privesc, in cazul in care se aplica unul din urmatoarele motive:

–       Datele cu caracter personal nu sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate,

–       Va exercitati dreptul de opozitie, in conditiile descrise la dreptul de opozitie si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea,

–       Datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal

–       Datele personale trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale a operatorului in temeiul legislatiei europene sau nationale

Puteti sa va exercitati oricand acest drept prin trimiterea unui e-mail la adresa receptie@opticalnetwork.ro.

 

4. Dreptul de a cere Organizatorului restrictionarea prelucrarii. Aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal, in urmatoarele conditii:

–       Daca contestati exactitatea datelor prelucrate, pentru o perioada care sa ne permita sa verificam exactitatea datelor

–       Daca prelucrarea este ilegala, si nu v-ati exercitat dreptul de stergere, aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii,

–       Daca operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta,

–       In cazul in care v-ati opus prelucrarii, pe perioada pe care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate,

–       In cazul in care ati obtinut restrictionarea prelucrarii va vom informa inainte de ridicarea restrictiei.

5. Dreptul la opozitie In orice moment aveti dreptul din motive legate de situatia particulara in care va aflati, de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale. Nu vom mai prelucra datele dvs. cu exceptia cazului in care avem motive legitime si imperioase, pe care le vom dovedi, care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor drepturilor si liberatilor dvs. sau daca scopul prelucrarii este constatarea exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Atunci cand va opuneti prelucrarii, in conditiile de mai sus, datele cu caracter personal nu mai sunt prelucrate, in vederea participarii la Tombola.

 

Drepturile mentionate mai sus pot fi exercitate printr-o cerere scrisa, adresata Organizatorului, la adresa receptie@opticalnetwork.ro. La primirea mail-ului de stergerea datelor, Organizatorul va trimite un mail de confirmare pentru stergerea datelor si scoaterea din tombola. Daca Organizatorul nu primeste replay in 24 de ore, contul va fi sters automat si exclus din participarea la tombola. In cazul in care raspundeti in 24 de ore, este posibil, in acest caz, sa va cerem sa va dovediti identitatea comunicandu-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligatiile de securitate pe care le avem si a impiedica divulgarea neautorizata a datelor.

Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns in timp util.

Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru, aveti dreptul de a inainta plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

ACTUALIZARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Prezenta Politica de Confidentialitate a fost actualizata in luna iunie 2018. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dvs. cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate si/sau o vom pune la dispozitie in alt mod.

 

CONFIDETIALITATE

Va asiguram ca datele dvs. se prelucreaza cu respectarea legii, in conditii de securitate si confidentialitate. Am adoptat toate masurile necesare, atat intern, cat si in ce priveste colaboratorii, pentru a asigura respectarea acestui principiu. Solicitam partenerilor nostri indeplinirea acelorlasi conditii de Securitate si confidentialitate, in ce priveste datele personale. In cazul in care, in baza consimtamantului dvs. comunicam date tertilor, solicitam acestora respectarea cerintelor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

CONTACT

Daca doriti sa ne contactati in legatura cu orice intrebari legate de prezenta politica de confidentialitate, precum si de prelucrarea datelor dvs., va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa receptie@opticalnetwork.ro sau sa ne transmiteti solicitare scrisa la adresa Bucuresti, sectorul 1, Str. Horia Macelariu nr. 61-81, parter. De asemnea, in cazul in care doriti sa ne contactati telefonic, va stam la dispozitie la numarul de telefon: 0372.132.400, telefon cu tarif normal.